Witam jestem matką dwójki dzieci 5 lat i 1,5 roku teraz jestem w 13 tygodniu ciąży i dostałam skierowanie na badanie w kierunku nosicielstwa hiv.Wiem że najłatwiej zarazić sie przez seks.Martwię sie i odchodzę od zmysłów,nie miałam jednego partnera ,ale nie szłam do łóżka z nie znajomym,z byle kim i byle jak.Więc nie wiem .Nie trzeba mieć chyba wielu partnerów ,wystarczy trafić na chorego i tyle ja tak bynajmniej to widzę,cofam się wstecz i przypominam sobie analizuję czy były jakieś objawy,nie nigdy nie miałam gorączki ,grypy,lekkie przeziębienie w ciąży na początku to wszystko,ale nie gorączka,mam lekko suchą skórę leczę się na łuszczycę.A tak jestem zdrowa,acha mam nerwice,czyli objawy które ustąpiły po braniu seronilu takie jak trudności w oddychaniu ,lekkie zmęczenie,nerwobule to wszystko.Czy mam się bać,wmówiłam sobie już chyba ten plus ,najbardziej chodzi mi o moja rodzinę,że oni mogą być chorzy ,wiem że zostanę wykreślona ze społeczeństwie i zawsze będę widziana przez pryzmat hiv.Ratunku