Witam. Od jakiegoś czasu mój stan zdrowia się pogorszył. Często coś mi dolega. Nie robiłam badania krwi. Wcześniej bardzo rzadko chorowałam. A teraz bardzo często dopada mnie przeziębienie, grypa, infekcje gardła, a katar to mam prawie cały czas. Choruje nawet latem podczas upałów. Czasami wystarczy że napije się zimnego napoju a na następny dzień jestem chora. Czasami miewam wysypki na skórze ale nie krostki , raczej plamki najczęściej na plecach, rękach, czasami na twarzy.Ostatnio jak byłam chora na gardle pojawiły mi się małe krostki. Już 2 razy tak miałam , niby ich nie było widać ale wyczuwałam je językiem a do tego strasznie swędziały.Czasami bolą mnie mięśnie i stawy, miewam biegunki ( nie trwają długo) 1 max 2 dni. Zdarzają się takie dni że czuję się bardzo dobrze, nic mi nie dolega i nagle bez powodu dostaję krwotoku z nosa.Bardzo często zupełnie bez powodu czuję się zmęczona Czasami mam tak że bardzo chce mi się spać czuję się zmęczona ale nie mogę zasnąć (czasami męczę się całą noc próbując zasnąć a zasypiam dopiero nad ranem) jak już uda mi się zasnąć to właśnie wtedy pojawiają się nocne poty. Żeby było jasne narkotyków nie biorę i nigdy nie brałam. Jak myślicie powinnam z tym iść do lekarza, powinnam zrobić badanie na obecność wirusa HIV?